Олександр Качура
20.08.2021 19:26

Олександр Качура. Одним з головних досягнень України стала "Електоральна революція" 2019-го

Напередодні Дня незалежності України From-UA.com вирішив запитати у відомих особистостей з приводу того, чого вдалося досягти нашій країні за 30 років. Зокрема народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура заявив нашому виданню, що, на його думку, одним з головних досягнень стала “Електоральна революція” в 2019 році.

- 30 років Незалежності - серйозна дата, зараз все навколо буквально просочене рефлексією і спогадами. Про те як все було, як могло бути, що нас чекає в наступні 30 років і далі. Для мене, як людини, яка в першу чергу ставить в пріорітет закон і право, мабуть одним з головних досягнень стала "Електоральна революція" 2019-го. В країні назріли принципові зміни, люди їх потребували. І ми не пішли революційним шляхом, як це буває зазвичай, а змінили вектор розвитку країни демократичним, правовим інструментом - голосуванням.

Також би відзначив ширину свободи слова в Україні. Якщо ви добре проаналізуєте рівень гласності в світі, навіть серед наших Західних європейських сусідів, ми будемо серед лідерів в цьому показнику.

Ми зобов’язані покращувати наше законодавство і надалі, робити його більш людяним та ефективним, щоб будь-які кризові питання в нашій країні вирішувались в рамках букви закону. Це єдиний шлях до побудови гідного рівня життя громадян на стабільній основі.