Володимир Цибулько
15.12.2021 15:12

Володимир Цибулько. Богдан натякнув, якою інформацією володіє

Вчора ввечері на YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю з юристом, який був головою Офісу президента України Андрієм Богданом. Інтерв'ю тривало понад три години. Даний гість опинився в студії не вперше. From-ua.com вирішив запитати думку з цього приводу у політолога Володимира Цибулько.

Крім того, Богдан назвав справжні причини, чому у відставку відправили міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. За його словами, це трапилося через ситуацію з нардепом від "Слуги народу" Євгеном Брагаром, якого затримали в липні.

- В інтерв'ю була система натяків Банковій про те, якою інформацією володіє Богдан і якою інформацією готовий ділитися. Це головне, що прочитувалось в інтерв'ю. Є підозра, що спочатку ставка робилася на наркотичний кейс, але він потім був трохи прихований, тільки натяками.

Я думаю, що Брагар не надто цінний кадр, щоб обмінювати на Авакова. Це перше. Друге — мені здається, оскільки Брагар фігурував у наркотичному скандалі у водінні автомобілем в стані наркотичного сп'яніння, тут і виникла тема. Я думаю, що Богдан видав це як певну позицію Банкової. Це дуже било по Офісу і це проєктувало наркотичну тему на всю вертикаль Зеленського. Тому фактично ця тема таким чином була позначена з тонким натяком, що розкручувати її є куди далі.