Володимир Цибулько
21.12.2021 14:52

Володимир Цибулько. Порошенко повернеться в Україну

Порошенко в Україну повернеться. Він людина відкрита, тим більше, що політик такого рівня переховуватися за кордоном не може, він фактично лідер опозиції. Про це в ексклюзивному коментарі From-UA.com заявив політолог Володимир Цибулько.

- Ця атака для нормального політика у змагальному процесі повинна перерости в набирання додаткової політичної ваги, тому що абсурдність звинувачень зашкалює. Захист Порошенка зайняв достатньо відчутну оборону у процесі, але Порошенко на протиході зіграє проти Зеленського більш, ніж потужно. Він вміє це робити, він вміє критичні ситуації перетворювати в успіх.

Зеленський взагалі-то не боявся опонентів, поки не зрозумів, що таке справжній опонент. Хіба, крім Порошенка, є реальні опоненти у Зеленского? Хіба він Разумкова сприймає як реального опонента? Не сприймає. Тому і така нервозність. Тим більше, що “ЄС” зростає, і, що важливо, рейтинг “ЄС” і особистий Порошенка не мають великого розриву. А у Зеленського катастрофічно низький рейтинг партії і не найгірший поки що лідерський президентський рейтинг, що означає, що він, по суті, так і не зміг побудувати партію. Партія не сприймається як частина політики Зеленського, а Зеленський не сприймається як частина політики “СН”.