ЗСУ
14.10.2022 15:38

Володимир Сонюк. Залізний генерал та українські Гавгамели

Без перебільшень вже можна говорити, що наша армія воює на «Відмінно». Подумати тільки - ЗСУ реально розгромили російську армію, яка до війни намагалася мірятися з американською, іменуючи себе «другою армією світу». Вони в кожному своєму вульгарному фільмі показували, що ми, українці, слабкі і проти них ні на що не здатні, а тут ми взяли і перед всім світом ганебно їх побили!!! 

Побили так, що вони не знають за що хапатися - за свою іржаву атомну зброю чи за тотальну мобілізацію алкобидла! Хоча вже всі, здається, розуміють, що скільки б своєї алкашні вони не погнали на наші позиції, різниця буде лише у витратах патронів та снарядів! 

Розгром ворожих сил під Києвом з їх танковими колонами на десятки кілометрів, які перетворилися на звалища металобрухту на десятки кілометрів безумовно, увійде в усі підручники з військової стратегії і тактики, а також - просто в підручники з історії як битва при Гавгамелах. Щоправда, тоді, в перші місяці війни, мало хто оцінив всю вагу та сенсаційність цього розгрому. Бо багато хто (як у нас, так і за кордоном) думали, що то якісь домовленості, що путін, мовляв, добровільно з-під Києва пішов. Однак дальнійші події (починаючи від потоплення флагманського крейсера Москва українськими ракетами «Нептун» та звільнення Змііїного до розгрому мос-ні на Харківщині показали чітко, яке то воно «добровільно». Сьогодні ЗСУ тиснуть ворога по всіх фронтах, наче то не в них, а у нас країна на 1/7 земної суши з експортними ресурсами на трільярди доларів, і вони поняття не мають, як змінити ситуацію знову на свою користь.

То ж цілком об’єктивно, що Українська вже давно є першою армією в Європі. 

Тим більше, якщо врахувати, що армія - це не лише озброєння, але найперше - люди, військові, вартість яких оцінюється найперше досвідом та бойовим духом. Тільки ми маємо більше півмільйона солдатів з реальним бойовим досвідом (причому, на відміну від наших ворогів московитів - з позитивним бойовим досвідом!) і лише в нас є такі досвідчені командири - від нижньої ланки до Головнокомандувача ЗСУ, Залізного генерала Валерія Залужного, чиї заслуги вже голосно визнає весь світ. 

То ж зі святом, озброєні українці!!!