07.03.2007 13:51
В среду, 7 марта, Председатель Социал-демократической партии Украины (объединенной) Виктор Медведчук поздравил украинских женщин с праздником 8 Марта, сообщает пресс-служба СДПУ(о). Приводим полный текст поздравления на языке оригинала:

«Дорогі жінки!

Ознакою початку весни і настання теплих днів для нас, чоловіків, завжди був день 8 Березня. Свято жіночності та краси якнайкраще відповідає духові весни, пробудженню природи та її готовності дарувати нове життя й хвилювати наші душі чистою красою.

Жоден справжній чоловік не може залишитися байдужим до цього свята. Попри політичне походження Дня жіночої солідарності, сьогодні цей день сприймається як свято поваги до жінок, свято кохання і весни.

Від імені всіх чоловіків Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) зичу вам, любі жінки, натхнення, здоров’я та успіхів. Будьте завжди коханими і щасливими у своєму коханні! Хай збудуться ваші найзаповітніші мрії, а на очах бринять лише сльози радості! Хай у ваших домівках завжди панує мир і злагода, а ваші серця зігріває любов і розуміння коханих, рідних та друзів.

Ваша мудрість і доброта, тепло і ніжність, розум і краса незмінно додають нам сил і наснаги. Щиро дякую вам за те, що ви у нас є!

З повагою,
Голова СДПУ(о)
Віктор Медведчук».