10.07.2007 17:00
У вівторок, 10 липня, перед вильотом до Черкас, де міністр МНС Нестор Шуфрич перебував з робочою поїздкою, він поспілкувався з командиром спеціального літака МНС, який стоїть в Жулянах у повній готовності вилетіти до Москви за громадянами України, евакуйованими із Сектору Газа, передає прес-служба МНС.

Втім, як розповів Шуфрич, він мав розмову з представниками Міністерства закордонних справ, спілкувався з Арсенієм Яценюком, і останній повідомив про деякі зміни плану.

«На сьогоднішній день готові до евакуації 6 українських дітей та 3 жінки, - зазначив Шуфрич. - Їх планується доставити до України рейсовими літаками, обминаючи Москву. Наш літак готовий, готова також надана Міністерством охорони здоров’я відповідна група медиків. Зараз вирішується питання, чи будуть наші громадяни доставлені до Москви, чи все ж таки до Києва рейсовими літаками. Безумовно, ми будемо чекати їх у Києві, разом із Міністерством транспорту забезпечується можливість їх доставки у будь-який регіон України. Кошти для проживання евакуйованих у готелі та для купівлі їм квитків, забезпечені за рахунок резервного фонду Кабінету Міністрів України».