10.08.2007 16:31
Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Валерій Коновалюк вважає, що вчорашнє звернення Президента України до українського народу руйнує крихку політичну рівновагу під час дострокових виборів та є відвертим нехтуванням Конституцією й законами України, передає прес-служба Партії регіонів.

«Це звернення демонструє справжні наміри узурпувати владу та відновити новий антинародний режим, який фактично ґрунтується на бажанні помаранчевих сил повернутися до влади.

Президент Ющенко мав усі можливості для виконання своїх зобов’язань перед громадянами України після своєї інаугурації. Маючи тоді підтримку у суспільстві та більшість у парламенті, він міг ініціювати скасування депутатської недоторканості. Але чомусь не зробив цього.

Тому сьогоднішні його заклики, скоріш, нагадують цинічну авантюру, спрямовану виключно на збільшення власного рейтингу та рейтингу політичної сили, яку він очолює.

Я звертаюсь до Віктора Ющенка з пропозицією спочатку, у якості морального прикладу для інших, відмовитись від особистої недоторканності. А також припинити будь-які спекуляції навколо питання, яке тільки посилює протистояння та напругу в суспільстві», - наголосив Валерій Коновалюк.