15.02.2008 14:52
Сайт БЮТ публикует «коментар народного депутата, заступника голови фракції БЮТ Андрія Кожем’якіна». Приводим текст полностью:

«Останнім часом посилились спекулятивні заяви, розмови, чутки щодо прийнятого у першому читанні Закону України про державні закупівлі. Робляться закиди нашій політичній силі про те, що нібито БЮТ лобіює якісь корупційні схеми, інші нісенітниці.

Я хочу нагадати «особливо гарячим головам», що винесення цього законопроекту чітко координувалось з нашими союзниками, в тому числі і з Секретаріатом Президента, про що свідчить підписаний лист першим заступником глави Секретаріату Президента Олександром Шлапаком.

Одним з найголовніших завдань нашої політичної сили є боротьба з корупцією. Свого часу, я особисто займався питаннями національної безпеки і боротьбою з корупцією. Саме тому я та Голова фракції БЮТ Іван Кириленко є авторами законопроекту, який сьогодні внесений на розгляд Верховної Ради. Основною метою нашого законопроекту є ліквідація Тендерної палати. Я наголошую, БЮТ зробить все можливе, щоб назавжди викорінити корупцію в Україні».