13.03.2008 12:20
«Єврофінанс капітал» - фінансово-консалтінгова компанія, головною метою створення якої є розвиток послуг з кредитного та інвестиційного брокеріджу, залучення інвестицій в Україну, створення інституту незалежних фінансових радників в галузі особистих заощаджень та інвестицій.

Основним акціонером компанії є Британська фінансова компанія Strategic Financing, яка входить в склад Inter-Alliance WorldNet - найбільшої світової мережі фінансових консультантів. Створення нової компанії відбулось на паритетних умовах – українська та іноземна сторони мають по 50% частини підприємства. Незважаючи на це, значна кількість керівництва компанії – це суто український менеджмент, з досвідом роботи в українських банках та фінансових установах Strategic Financing.

«Стратегія розвитку компанії передбачає на першому етапі діяльності розвивати кредитний та інвестиційний брокерідж на українському ринку, наступним етапом є кредитування фізичних осіб та підприємців за рахунок особистих коштів, а це не менше 100 млн. доларів до березня 2009 року. Унікальною особливістю, враховуючи Британського засновника компанії, є створення міжнародного інституту незалежних фінансових радників на базі «Єврофінанс капітал» - підкреслила президент компанії Людмила Пономарьова.

Крім основних фінансових послуг, компанія також планує здійснювати аудиторські та юридичні послуги, послуги сертифікованого незалежного оцінювання майна та земельних ділянок.

В планах компанії планує відкриття представництв в Харкові, Дніпропетровську, Луганську, Львові, Ужгороді, АР Крим до кінця 2008 року.

«У нас є впевненість в тому, що високопрофесійний підхід, досвід менеджерів, постійна актуалізація та відкритість запропонованих фінансових рішень, дозволять компанії стати лідером в сфері надання фінансових послуг», - вказала пані Пономарьова.