18.04.2008 17:04
Александр Омельченко обратился в участников избирательной кампании с предложением воздержаться от грязной борьбы и провести внеочередные выборы в столице честно. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

"Надмірна заполітизованість виборчих перегонів та численні брудні технології вже сьогодні захлиснули Київ. Політики мають утриматися від ведення кампанії у нечесний спосіб.

Все лише почалося, а вони вже поринули у дріб’язкову гризню та принизливе паплюження один одного, забувши про киян і свої обіцянки. Ситуація у столиці нагадує кримінальні розбірки, коли політики чубляться замість того, щоб дискутувати навколо київських проблем та шляхів їхнього подолання. В таких умовах отримаємо і відповідну Київраду, де пануватимуть бійки політиканів та безпрецедентна боротьба за комунальну власність. Столиця потребує чесних, професійних та досвідчених управлінців. Хтось же повинен займатися міським господарством, поки інші возитимуть політичні соплі та перебуватимуть у політичному клінчі.

В нелегкі для Києва часи, Олександр Омельченко взяв відповідальність на себе та вивів місто з прірви разом зі своєю командою. Зараз наша команда йде на вибори, аби навести лад у столиці і повернути киянам втрачене. Блок доб’ється перегляду сумнівних рішень нинішньої влади, яка обов’язково програє ці вибори. Всі без винятку бюджетні кошти знову будуть спрямовані на потреби кожного мешканця та розвиток міста.

Олександр Омельченко йде до Київради з досвідченими управлінцями та відомими громадськими діячами. Досвіду лідера блоку та його команди достатньо, щоб зупинити очевидне і зухвале руйнування столиці. Повернути у комунальну власність банк «Хрещатик», «Київгаз», «Київводоканал», «Жуків острів», «Труханів острів», «Феофанію» та інші важливі для міста об’єкти підприємства.

Ми переможемо!

Рада блоку «Блок Олександра Омельченка»"