26.05.2008 19:20
Кандидат на посаду столичного міського голови Віктор Пилипишин переконаний, що Блок Литвина може стати базою для формування у новій Київраді третьої сили, яка буде орієнтована на конструктивну роботу в інтересах киян. Про це він заявив під час брифінгу на тему: «Хід виборчого процесу та попередні результати голосування».

«Сьогодні у Києві ворогують між собою радикально налаштовані одна до одної політичні сили, - відзначив Віктор Пилипишин. – Якщо це протистояння продовжиться, то кияни від цього нічого не виграють. Тому потрібно створити нову, третю силу, яка матиме більшість і буде працювати у Київраді, а не займатися демагогією. Базою для створення такої третьої сили може слугувати Блок Литвина. Очевидно, усвідомлюючи це, деякі наші опоненти роблять усе можливе, щоб така третя сила не виникла. У даний момент, на етапі підбиття підсумків голосування, відбувається масова крадіжка голосів у Блоку Литвина».

Нагадаємо, що за даними екзит-полу «Демініціативи+КМІС» Віктора Пилипишина підтримали 9,1% киян, тоді як Блок Литвина отримав 10,4% голосів. За даними екзит-полу СОЦІС Віктор Пилипишин отримав 8,8%, Блок Литвина – 10,8% голосів.