09.12.2008 12:25
Підсумки трирічної діяльності Об`єднання ветеранів розвідки України обговорили делегати 6-ого звітно-виборного з`їзду цієї громадської організації.

Як повідомила Прес-служба ГУР МОУ, з`їзд відбувся б грудня, в день 17-ої річниці Збройних Сил України.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам`ять відомого воєнного розвідника генерал-майора Митрофана Юхимовича Черниха, який нещодавно пішов з життя.

Відкрив з`їзд голова Об`єднання ветеранів розвідки України генерал-лейтенант запасу Володимир Легомінов, який розповів про виконану за звітний період роботу.

Делегати з`їзду також розглянули інші важливі питання: вибори керівних органів, зміни до статуту та визначення найбільш перспективних напрямів діяльності на наступний рік.

У роботі з`їзду вперше взяв участь діючий начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Віктор Гвоздь. Він в своєму виступі зазначив: "Останнім часом співпраця між Головним управлінням розвідки та Об`єднанням ветеранів стала більш ефективною. Були проведені два спільні засідання ради Об`єднання з питань правового та соціального захисту ветеранів за участю керівництва Головного управління розвідки, спільні заходи з патріотичного виховання молодого покоління воєнних розвідників, участь в різних інших заходах".

Після завершення роботи з`їзду перед присутніми виступив вокальний ансамбль Головного управління розвідки Міністерства оборони України "Оберіг".