01.06.2005 09:53
1 июня – Международный день защиты детей. Лидер Социал-демократической партии (объединенной) Виктор Медведчук поздравил детей с их днем. Приводим ниже текст поздравления:

«У цей день від імені об‘єднаних соціал-демократів звертаюсь до всіх, хто розуміє, що процвітання України залежить від забезпечення належних умов розвитку наших дітей, які є запорукою майбутнього української держави. Міжнародний день захисту дітей - це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, суспільства та держави подбати про охорону дитинства й материнства. Я звертаюсь до всіх, а особливо до тих, хто сьогодні має важелі державного врегулювання цих питань, докласти всіх зусиль задля забезпечення належного рівня життя, всебічного розвитку юних українців, виховання та дотримання прав дитини.

Тепло наших сердець, увага й ласка потрібні сьогодні також багатьом дітям, яким не поталанило мати щасливе і безхмарне дитинство, турботливих батьків. Допомогти їм - наш обов‘язок, тому наша партія протягом багатьох років здійснює проект „СДПУ(О) – дітям”.

Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Щастя вам, добра і сімейного затишку!»