21.05.2009 12:57
Від сьогодні, 21 травня, у Броварах (Київська область) починає працювати нове відділення ВАТ «Сведбанк». Філія банку, що розташована на бул. Незалежності, 2, буде обслуговувати населення Броварів та Броварського району. Відділення організовано відповідно до стандартів міжнародної фінансової групи Swedbank. Тут надаватимуть фінансові та консультативні послуги населенню: відкриття рахунків, оформлення депозитів та кредитів, здійснюватимуть розрахунково-касові операції, виплати пенсій та інших соціальних виплат. У Броварській філії працюватимуть чотири досвідчених менеджери, які зможуть проконсультувати з найактуальніших питань та порадити, як зберегти та примножити родинні заощадження.

ВАТ «Сведбанк» продовжує проводити клієнтоорієнтовану політику й розширює мережу своїх філій. Нині фінансова установа налічує понад 210 відділень по всій Україні. Як зазначила заступник голови правління Тетяна Новицька, ВАТ «Сведбанк», який за класифікацією НБУ на початку року увійшов до групи найбільших, має достатній запас міцності, а існуючий рівень капіталізації дозволить впоратися з усіма економічними негараздами та забезпечити надані гарантії вкладникам та партнерам. 19 травня банк погасив 3-річний кредит від OTP Plc (Угорщина) в сумі 20 мільйонів доларів США та 15 мільйонів євро. Сумлінне та вчасне виконання банком своїх зобов’язань перед партнерами та клієнтами принципово важливе для ВАТ «Сведбанк», оскільки підтверджує його надійність та бездоганну репутацію.

Нагадаємо, що Агентство «Кредит-Рейтинг» уже тричі за цей рік підтвердило депозитний рейтинг ВАТ «Сведбанк» на рівні «Найвища надійність». Цей вид рейтингу було розроблено саме з метою захисту вкладників і підвищення їхньої інформованості щодо надійності фінансових установ. Таку максимальну оцінку отримала дуже незначна кількість банків, а з 74 оцінюваних агентством банків лише 18 взагалі погодилися оприлюднити свій рейтинг. ВАТ «Сведбанк» посідає високі позиції також і в інших рейтингах, які складаються на основі об’єктивних фінансових показників та оцінок незалежних експертів. Зокрема, входить до числа найбільш надійних українських банків за версіями журналів «Дело» та «Эксперт».