27.01.2010 11:54
В среду, 27 января, в адрес редакции From-UA поступило обращение Организации Украинских Националистов относительно второго тура президентских выборов. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Позиція Організації Українських Націоналістів щодо так званого другого туру Президентських виборів

Організація Українських Націоналістів застерігає всю українську патріотичну громадськість, передусім Галичан, які вважають себе П'ємонтом українського національного відродження від того антиукраїнського вибору, який нав'язують нам клановоолігархічні та космополітичні кола.

Вивівши у другий тур виборів двох однакових, проросійських кандидатів, українським патріотам нав'язують Юлію Тимошенко, як «менше зло».

Пригадуємо, що під час президентських виборів 1999 року до другого туру було також виведено двох проросійських кандидатів Петра Симоненка і Леоніда Кучму, тоді Галичани «проковтнули наживку російських політтехнологів» і масово (понад 90%) проголосували за Леоніда Кучму. А вже за рік так само масово виходили на масові акції «Україна без Кучми!».

Чи ми знову проявимо політичну близорукість, піддамося обману і самообману «клюнемо» на хитру лисицю у вишиваній сорочці, за душою якої немає нічого українського.

Свого часу наш славний попередник, провідник ОУН, Герой України Степан Бандера вів боротьбу проти двох ворогів - нацистів Гітлера і комуно-большевиків Сталіна. Він не шукав де менше зло. Тому сьогодні маємо брати з нього приклад і не підтримувати жодного кандидата на виборах, які відбудуться 7 лютого.

Кажуть, якщо голосувати проти двох кандидатів то Ваш голос піде Януковичу. Це нахабна брехня, яка втокмачується в голови українців надісланими Путіним в Україну політтехнологами.

Головний бій за Україну відбудеться на дострокових Парламентських виборах в травні цього року. Тоді ОУН повинна об'єднати «Українську правицю» і взяти владу в свої руки. Це наша головна мета.

Голосуючи проти обох кандидатів у другому турі виборів ви голосуєте за справді самостійну і соборну Українську державу, проти всіх її ворогів, запроданців і українофобів. Це єдино правильна, бандерівська позиція.

І хай допоможе нам в цьому виборі Господь Бог!

Слава Україні! Героям Слава!

Головний Провід політичної партії
Організація Українських Націоналістів

Голова політичної партії ОУН
Віталій Цапович»