Оппозиция слезно просит Киселева пригласить Тимошенко
11.05.2010 17:27
Члены Совета объединенной парламентской оппозиции обратились с открытым письмом к ведущему и руководителю программы «Большая политика с Евгением Киселевым» на телеканале «Интер» Евгению Киеселеву с просьбой пригласить на передачу 14 мая 2010 года Юлию Тимошенко в качестве основного гостя.

Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Шановний пане Євгене!

Змушені знову звертатися до Вас із відкритим листом.

Ми вже писали, що багато років знаємо Вас як чесного, об’єктивного тележурналіста і маємо тверде переконання, що політична ситуація в Україні, яка склалася після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича, не впливає на Ваші принципи і відданість засадам професійної журналістики.

На жаль, більше 3 місяців, що минули після другого туру президентських виборів, Ви не запрошуєте на свою програму політика, який здобув підтримку мільйонів та мільйонів виборців - Юлію Тимошенко.

Попри очевидний для нас тиск власників телеканалу Інтер на редакцію «Великої політики», ми переконані, що Ви розумієте: обговорення сумнівних і суперечливих рішень президента Януковича у зовнішній та внутрішній політиці без участі лідера опозиції порушує всі можливі стандарти журналістської професії.

З огляду на вищезазначене, просимо Вас розглянути питання участі у Ваших програмах лідера опозиції Юлії Тимошенко в якості основного гостя, зокрема, у найближчому випуску 14 травня 2010 року.

З повагою,
члени Ради об’єднаної парламентської опозиції

Борис Тарасюк
Микола Катеринчук
Володимир Стретович
Юрій Кармазін
Роман Зварич
Юрій Луценко
Сергій Соболєв
Микола Томенко
Іван Кириленко»