28.07.2010 14:07
Ви завершуєте навчання і тепер потрібно братися за дипломний проект, але у Вас не вистачає часу на написання якісної роботи? - В такому разі для Вас найоптимальнішим варіантом буде замовити дипломну роботу у спеціалізованому агентстві.

Але як можна бути впевненими, що ви отримаєте роботу за заплачені гроші, або чи взагалі її отримаєте? Для цього потрібно, щоб перед замовленням роботи Ви звернули увагу на такі моменти:

  1. Найкраще, щоб агентство, в якому Ви замовляли роботу мало свій офіс. Тоді Ви будете, як мінімум, застраховані від того, що відішлете гроші і не отримаєте роботи. Проте в агентствах, які мають власні офіси - ціни вищі ніж в он-лайн агентствах на 20 - 50%. Тому часто економні студенти вирішують замовити дипломну в інтернет агентствах.

  2. Агентство повинне бути зареєстроване як юридична особа або СПД, особливо, якщо Ви вирішили замовити дипломну в онлайн-агентстві. Перевірити це можна наступними шляхами:
    - на сайті можуть розмістити відсканований варіант свідоцтва про держ. реєстрацію
    - при оплаті на банківський рахунок, можете уточнити, чи це картка фізичної особи чи юридичної особи.

  3. Уважно читайте умови замовлення робіт. Перше, на що потрібно звернути увагу, коли Ви хочете замовити дипломну роботу - чи будуть безкоштовні доробки, якщо цього вимагатиме Ваш керівник. А доробки будуть! Майже неможливо написати роботу, щоб вона відразу задовольняла.

  4. Не розраховуйтеся з допомогою електронних систем оплати на зразок WebMoney та ін. (Для онлайн-агентств). Розрахувавшись на картковий рахунок, Ви зможете легко знайти отримувача коштів, якщо він не виконав своїх обов'язків.

  5. Зверніть увагу, щоб сайт агентства НЕ був розміщений на безкоштовному хостингу. Тобто, щоб назва доменного імені не була на зразок .ucoz.ru, .at.ua, .narod.ru чи наприклад .prom.ua. Найкраще, якщо сайт де Ви хочете замовити дипломну роботу, буде в зоні .ua або .com.ua, .net.ua, .in.ua чи .org.ua


Але найкраще буде замовити дипломну роботу в тому агентстві, яким вже користувались Ваші знайомі і отримали якісну роботу за відповідні кошти.