09.09.2010 15:53
В пятницу, 10 сентября, состоится пресс-брифинг, который будет предшествовать пикетированию КГГА зоозащитными организациями столицы. Пресс-брифинг состоится в 12:00 по адресу: Крещатик, 36 под стенами КГГА.

Как сообщают организаторы, «у прес-брифінгу візьмуть участь:

- Серпинська Ася - Президент Асоціації зоозахисних організацій
України;

- Метельова Тетяна, Президент ГО «Інститут сучасних проблем
України», зоозахисник;

- Устінова Олександра, громадська ініціатива «UA-Vet»,
співорганізатор акції.

З наближенням Євро-2012 місцева влада дедалі більше вдається до варварських методів розв’язання проблеми безпритульних тварин. Жорстоке та протизаконне їх знищення у столиці вже набуло розмаху епідемії.

Нещодавно КМДА віддала наказ виділити від 300 тис. гривень на кожний район міста для відлову бездомних тварин. На жаль, влада вдається до неефективних, протизаконних та витратних засобів вирішення проблеми безпритульних тварин у місті. Весь цивілізований світ вже давно запровадив систему стерилізації та повернення тварин на місце їх постійного проживання, що набагато дешевше і ефективніше.

Окрім пікетування представники зоозахисних організацій передадуть листа першому заступнику голови міської державної адміністрації – Олександру Попову з вимогами зупинити варварське знищення тварин.

Під час пікетування також відбудеться акція «Грайте м’ячами, а не життями», під час якої пікетувальники викладуть футбольними м’ячами слово «Стоп» на сходах будівлі КМДА.

Контактна особа:

Устінова Олександра
Громадська ініціатива «UA-Vet»
044 278 48 95
095 828 13 38
[email protected]»