Автопробег пройдет на самом высоком уровне
17.09.2010 10:36
Сьогодні Сумською областю пройде частина етапу автопробігу за участю Президентів України та Росії Віктора Януковича та Дмитра Медведєва. До цієї події Сумщина повністю готова, - повідомив ІМК губернатор Сумської області Юрій Чмирь.

«Віктор Янукович та Дмитро Медведєв за кермом автомобілів візьмуть участь в автопробігу по території України та Росії. З нашої сторони все буде організоване на найвищому рівні, тож ми впевнені, що учасники автопробігу залишаться задоволеними», - запевнив Ю.Чмирь.

Разом з тим ряд українських ЗМІ розповсюдив інформацію, що нібито перший заступник голови Сумської ОДА Віктор Чернявський заявив про суттєві проблеми з бензином на Сумщині і про те, що це негативно відобразиться на автопробігу. «Я хочу сказати, що ніколи не давав з цього приводу жодного коментаря. Це провокація. У нас на сьогодні по автопробігу жодних проблем немає, область готова повністю», - зазначив посадовець у ексклюзивному коментарі ІМК.

Нагадаємо, спільний україно-російський автопробіг присвячено сторіччю першого автопробігу Санкт-Петербург - Київ. 17 вересня 2010 року у Глухові відбудеться зустріч Президента України Віктора Януковича та Президента Російської Федерації Дмитра Медведєва.