20.09.2010 21:17
20 вересня 2010 р. Львівська обласна організація партії «Наша Україна», обговоривши політичну ситуацію та перспективи розвитку національно-патріотичного політичного табору, прийняла рішення рекомендувати Раді Партії «Наша Україна» обрати головою Ради Партії «Наша Україна» Валентина Наливайченка.

«Є багато людей, які розділяють наші ідеї та цінності, однак нам в першу чергу потрібні люди, які вміють і можуть їх втілювати», – зазначив член Президії ЛОО «Наша Україна» Ігор Стефанишин.

В обговоренні даного рішення партійці відзначили, що Валентин Наливайченко є справжнім професіоналом, надзвичайно позитивно проявив себе на дипломатичній ниві, вперше у нашій новітній історії зробив усе, щоби налагодити довіру між суспільством та українською Службою Безпеки. Особливо виступаючі наголосили на принциповій позиції Валентина Наливайченка щодо відродження нашої національної пам’яті та відновлення історичної справедливості.

У теперішній непростий час саме навколо «Нашої України» гуртуються знакові особистості, відомі громадські діячі, що дозволяє оптимістично дивитись на перспективу відновлення єдності у демократичному політичному середовищі.
Нагадаємо, що в п’ятницю 17 вересня, відбулася президія Тернопільської обласної організації партії «Наша Україна», у якій взяв участь народний депутат України Андрій Парубій.
Як повідомили у прес-службі ТОО “Наша Україна”, на пропозицію голови обласної організації Петра Мандзія члени Президії одноголосно висунули Валентина Наливайченка кандидатом на посаду Голови Політичної Ради Партії «Наша України», як найбільш харизматичного та перспективного українського політика.