Сумщина - девятая в Украине по темпам роста доходов бюджета
22.09.2010 10:15
Сумщина - дев’ята в Україні за темпами зростання доходів бюджету. Такі дані оприлюднив перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Чернявський під час наради з питань виконання місцевих бюджетів за 2010 рік та формування прогнозних показників на 2011 рік, повідомили ІМК у прес-службі Сумської ОДА.

«Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження доходів до обласної казни зросло майже на 12%. Це дозволило області за темпами приросту доходів посісти 9 рейтингове місце по Україні», - зазначив посадовець.

За словами начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Валентини Цвинтарної, завдяки злагодженій роботі обласної влади за 8 місяців поточного року до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло 803 мільйони гривень, із них понадпланово майже 11 мільйонів.

Додаткові надходження першочергово планується спрямувати на потреби соціальної сфери, шляхового та житлово-комунального господарства області.

Водночас, як повідомила заступник голови Сумської обласної держадміністрації Тамара Іщенко на засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, цього літа заборгованість із зарплати на Сумщині було скорочено більш ніж на третину (на 22 млн грн).