13.12.2010 16:24
Нещодавно Радою Директорів компанії «Мрія Агро Холдинг» було обрано двох нових членів - Томаса Путтера і Ханса Крістіана Якобсена. Це рішення було оголошено на засіданні, після якого нові експерти приєдналися до складу Ради.

Гута Микола Іванович, Генеральний Директор компанії «Мрія Агро Холдинг, висловив свою думку стосовно прагнення компанії, значно збільшити об’єми виробництва та дотримання зростаючої тенденції розвитку.

Також він зазначив, що покладає великі надії на нових членів Ради Директорів, які в змозі посилити ефективність діяльності Ради.

Гута Микола Іванович впевнений, що ефективна діяльність нових експертів значно посилить позиції компанії в майбутньому, це дасть можливість перетворити „Мрія Агро Холдинг“ в найбільшу аграрну компанію у своєму секторі.

Гута Іван Миколайович, один із засновників компанії «Мрія Агро Холдинг» та член Ради Директорів, також підтримав призначення Томаса Путтера та Ханс Крістіан Якобсена.

Гута Іван Миколайович з упевненістю повідомив, що діяльність нових членів Ради не лише посилить вплив компанії у своєму секторі, а ще й дасть можливість нарощувати цей потенціал.

Томас Путтер, Голова Ради Директорів компанії «Allianz Capital Partners GmbH», що, в свою чергу, є найбільшим Фондом приватних інвестицій у Німеччині.

Деякий час він ніс відповідальність за управління приватним капіталом «Allianz Group», а в 2005 році почав приймати безпосередню учать в ефективному управлінні альтернативними інвестиціями «Allianz Group»,.

Томас Путтер, під час своєї роботи в «Allianz Group» був відповідальною особою за пртфоліо альтернативних активів і за своїм обсягом налічувалося понад 30 млрд. доларів США.

Він успішно ерував інвестиціями у 20 компаніях Європи, і в цей час був членом Ради Директорів у кількох з цих компаній.

Він був обраний Головою Асоціації приватних інвестицій та венчурного капіталу Німеччини (BVK), він і на даний момент є членом Спостережної Ради цієї організації. Томас Путтер закінчив Королівський коледж в Оксфорді, поглиблено вивчав економіку, філософію та політику.

Ханс Крістіан Якобсен, отримуючи посаду Директора з Агробізнесу в Європейському банку реконструкції та розвитку (EBRD) у Лондоні, відповідав за інвестиції та кредитування сільського господарства, харчової промисловості, роздрібної та суміжних галузей, що налічували інвестицій на суму 550 млн. доларів США. Понад 300 компаній цього сектору було профінансовано за 15 років.

А це свідчить, що Ханс Крістіан Якобсен відігравав одну з провідних ролей у ефективному реформуванні цих галузей у регіоні.

У 2006 році отримав посаду керуючого партнера компанії «BankInvest Private Equity New Markets», в його обов’язки входило керування трьома фондами приватного капіталу, що складало приблизно 450 млн. доларів. Ці фонди працювали зі зростаючими компаніями ринків, надавали можливість розвиватися.

Найбільшу групу компаній з харчової промисловості в Хорватії представляє «Agrokor», яку очолює Ханс Крістіан Якобсен і є її членом.

Також він є членом Ради компанії «Svyturys-Utenos» (Литва), що є найбільшим пивоварним заводом.

Також він займає посаду члена Ради компанії «Svyturys-Utenos» (Литва), а це найбільший пивоварний завод в Балтійському регіоні та члена групи «Carlsberg».

Ханс Крістіан Якобсен займає посаду Незалежного Директора чотирьох азіатських публічних компаній.

Здобув освіту у Копенгагенській школі економіки, захистив ступінь магістра в Королівському університеті сільського господарства та ветеринарії (Данія).

Завдяки його діяльності, що становить понад 25 років, ринки отримують інвестування, а це дуже важливий фактор у розвитку цього сегменту.