15.04.2005 09:48
Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко в интервью Всемирной службе «Би-Би-Си» в рассказала о том, что символизирует ее прическа, даже рассказала анекдот по этому поводу.

«Чула буквально сьогодні останній анекдот, який розповів мій добрий знайомий. Він звучить так – ви знаєте, що в Тимошенко на голові? Ні, не знаю. А я знаю, це кермо, кермо держави. Про мою зачіску говорять багато. Для мене головна її перевага в тому, що вона дуже зручна. Я вважаю, що вона мені личить, я її сама вигадала, сама щодня її роблю власними руками. Коли мене запитують, чи це не робота іміджмейкерів, я можу твердо сказати: ні, бо мені здається, що справжньому політику іміджмейкери й не потрібні, бо він для себе буде найкращим іміджмейкером. Словом, мені поки що вистачає власного бачення, як має виглядати політик», - рассказала премьер-министр.

Юлия Тимошенко также рассказала, что ей очень приятно, что ее прическу носят сейчас немало моделей на всех подиумах мира. «Це для мене велика честь, що Україна попрацювала ще і в галузі моди. Це означає, що сьогоднішня Україна – дуже важлива країна для світу, бо вона формує моду не лише на політиків, не лише на демократію, вона формує ще й моду на зачіски, а тому я пишаюся цим», - отметила Тимошенко.