01.06.2011 13:36
У Міжнародний День захисту Дітей 1 червня 2011 року народні депутати та активісти Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» здали кров для допомоги хворим дітям в м. Києві та всіх регіонах нашої країни.




У рамках акції «Молодь дітям» голова організації Андрій Пінчук разом зі своїми колегами – народними депутатами України – членами фракції Партії регіонів, директором департаменту молодіжної політики Міністерства України у справах сім‘ї, молоді та спорту Ігорем Хохичем разом з активістами ВМГО «Молоді регіони» здали кров у Київському міському центрі крові.




«Дитинство – це найяскравіша пора у житті людини. Діти не повинні перейматися дорослими проблемами. Найжахливіше – це тяжкі хвороби у малечі. Сьогодні наша акція – це один крок для допомоги. Переконаний, що він необхідний – кров дає життя. Бажаю усім дітям та їхнім батькам здоров`я, добра, гарного настрою та усмішок», - коментує народний депутат України, Голова ВМГО «Молоді регіони» Андрій Пінчук.




Згодом кияни продовжили святкування у парку імені Тараса Шевченка. Діти малювали крейдою, грали у різні ігри, брали участь у різноманітних конкурсах. А у батьків була можливість отримати консультацію професійного психолога, який аналізував малюнки малечі та давав поради щодо подальшого розвитку. На великому плакаті дорослі писали приємні слова, якими вони найчастіше ласкаво називають своїх дітей.