09.06.2011 14:24
До уваги всіх, хто любить знижки, активно відпочивати, розважатися з друзями та спілкуватися у приємній атмосфері гарних ресторанів! Тепер доступна спеціальна молодіжна дисконтна програма, мета якої – розширити можливості молодих людей з організації власного дозвілля.




9 червня 2011 року у Міжнародний день друзів Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молоді регіони» презентувала нову дисконтну картку. У святковій атмосфері в самому центрі столиці молоді люди не просто гарно розважилися з друзями, а й дізнатися про переваги, які надає абсолютно нова дисконтна мережа.

Активісти ВМГО «Молоді регіони» наполегливо працювали аби створити справжній дисконт для молоді, який би включав знижки на товари та послуги для здорового та веселого життя.

«Дисконтна картка «Молоді регіони» - це електронна перепустка у світ економії та молодіжних мрій. Наразі доступні знижки на товари роздрібних мереж, послуги у банках, вхідні квитки до зон відпочинку, інформаційні ресурси. Та коло партнерів постійно розширюється. Ставши членом дисконтного клубу сьогодні, можна отримати приємний бонус вже завтра», - підкреслює активіст ВМГО «Молоді регіони» та куратор презентації Андрій Кучер.




Гарний настрій усім глядачам та новим членам клубу забезпечила весела музика, захопливе шоу акробатів та енергійні ролери. Приємні знижки розпочались символічно - у День друзів, аби надалі згуртувати молоді, розширити коло знайомств та зробити життя цікавішим.

Умови вступу до клубу та необхідні документи для отримання дисконтної картки доступні онлайн за адресою: http://www.mo-re.org/?action=discount Приєднуйтесь до світу нових можливостей разом з «Молодими регіонами».