22.03.2012 08:00
Губернатор Сумщини Юрій Чмирь презентував на 22-й сесії Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи в Страсбурзі «Єдине інвестиційне вікно» та індустріальний парк «Свема».

Участь у презентації взяли понад 250 членів конгресу. Вони високо оцінили представлені презентаційні матеріали та запевнили, що відкрили по новому для себе Україну та Сумську область, зокрема.

Усі виступаючі були вражені значною кількістю економічних і соціальних проектів, що успішно реалізуються в Сумській та Курській областях в рамках єврорегіону «Ярославна».

Голова конгресу Кейт Уітмор підкреслив, що єврорегіон «Ярославна» – один з найбільш динамічних в Європі та перший за кількістю проведених офіційних зустрічей між представниками регіонів. Саме тому губернатори Сумщини та Курщини були запрошені презентувати потенціал областей на Конгресі.

Керівник української делегації в КМРВРЄ Наталія Романова акцентувала увагу на ролі молоді у розвитку єврорегіону, а також наголосила на дотриманні гендерних вимог навіть у назві єврорегіону.

Губернатори Сумської та Курської областей запросили учасників Конгресу відвідати єврорегіон «Ярославна».



До виставкового стенду України вже завітали понад 400 учасників та гостей Конгресу.