28.02.2005 16:35
Более трех тысяч предпринимателей и руководителей предприятий Днепропетровской области собрались сегодня на митинг в Днепропетровске. Учасники митинга выступили за политическое согласие в Днепропетровской области и поддержали нового губернатора области Сергея Касянова.
Учасники митинга выступили с обращением к Президенту Украины Виктору Ющенко. Митингующие держали плакаты «Ющенко – Президент, Касьянов - губернатор», «Пора працювати». Перед митингующими выступили доверенные лица Виктора Ющенко и депутаты городского и областного советов Днепропетровска.
Организатором митинга выступил Союз работодателей Днепропетровской области.

Полный текст обращения:

Шановний Вікторе Андрійовичу!

Ми – люди конкретних справ, ми створюємо десятки робочих місць, забезпечуємо не тільки надходження до бюджетів, але й постійний прибуток багатьох дніпропетровських сімей, зміцнюємо економічний потенціал відродженої України. Вибори 2004 року продемонстрували, що народ і влада можуть бути повноправними партнерами в досягненні найскладніших завдань, і таку практику, на нашу думку, слід поширювати й надалі. Тому ми очікуємо, що нова легітимна влада наразі надасть нам можливість спокійно працювати. Ми не звертаємося за допомогою, ми лише сподіваємося на стабільність та прозорість рішень нового керівництва держави не тільки в економіці, але й у вирішенні кадрових питань. Народний депутат України Сергій Касьянов, на наш погляд, відповідає “критерію трьох П” – порядний, професіонал, патріот. Вважаємо, що всі ці якості були враховані Вами при призначенні його губернатором Дніпропетровщини.

Настає час працювати, люди втомилися від політики. Сьогодні потрібні конкретні зрушення, реальний результат, який можна побачити неозброєним оком. Вважаємо, що справи – найкращий аргумент, і за короткий термін Сергій Касьянов спроможний довести вірність Вашого рішення не словом, а ділом.
Ми пропонуємо всім політичним силам Дніпропетровщини відкинути амбіції та корпоративні інтереси і працювати разом, єдиною сильною командою – заради покращення життя в нашому регіоні та державі. Саме це зараз очікують люди.