Ляшко має три машини, дві квартири та більше мільйона гривень доходу
05.09.2012 09:01
Центральна виборча комісія оприлюднили декларації кандидатів в депутати, серед яких і добре відомий широкому загалу нардеп Олег Ляшко. Його декларація зовсім не відповідає його стилю опозиціонера, який захищає бідних та знедолених.

У Олега Ляшка купа майна, серед якого: три машини - „Мерседес Бенц” S-класу, „Тойота Прадо” та тюнингований „Ренж Ровер”; дві квартири в центрі Києва площею 95,5 м2 та 367,2м2; гараж - 127,5 м2; земельна ділянка - 1,26 га.

Окрім цього Ляшко показав і свої прибутки в минулому році, які склали 1 мільйон 145 тис.525 гривень. Показово, що незважаючи на мільйонний прибуток, Ляшко не погребував отримати ще й державну матеріальну допомогу в 35 тис. 339 грн.

Та сенсаційно виглядає той факт, що з декларації нардепа зникла його дружина та дитина, які випадково з’явилися після відео скандалу з Ляшком у головній ролі в 2010 році.

Відомо, що за законодавством всі члени родини мають бути записані в декларацію кандидата. Та з власних джерел стало відомо, що і на минулих виборах Ляшко про дружину і дитину не згадував, а писав, що не одружений, дітей не має.