Вселенський Патріарх Варфоломей має намір завітати в Україну
17.09.2012 14:34
14 вересня відбувався офіційний візит Резазаде Алі - Першого Віце-президента з міжнародної політики Міжнародної Дипломатичної Місії Народної Дипломатії «Європейська Україна» до Вселенського Патріархату-Святійшого Патріарха Варфоломея. Під час зустрічі Алі Резазаде зі Вселенським Патріархом обговорили відкриття Представництва Місії у Вселенському Патріархаті та офіційно представив Його Святості Главу Представництва Місії у Вселенському Патріархаті пана Явуза Юкселіра. Пізніше Перший Віце-президент Місії Алі Резазаде вручив дипломатичні посвідчення Главі Представництва Місії у Вселенському Патріархаті пану Явузу Юкселіру та заступнику голови Представництва Місії у Стамбулі та пану Догукану Оздогану.

За розвиток дипломатичних відносин між країнами Патріарх Варфоломей нагородив Резазаде Алі Резу почесною золотою медаллю. Також Патріарх Варфоломей наголосив, що після запланованого візиту до Росії, він має намір завітати в Україну з офіційним візитом.


Резазаде Алі Реза - Вселенський патріарх Варфоломій


Резазаде Алі Реза - Вселенський патріарх Варфоломій - Явузу Юкселіру


Сапармурат Ніязов(Президент Республіки Туркменістан ) - Абдулла Гюль (Президент Туреччини) - Явузу Юкселіру (представник місії)