31.10.2012 18:07
Другий день поспіль політтехнологи опозиції вигадують новини про перебіг підрахунку на 211 окрузі Голосіївського района міста Києва. Спочатку - про міцних хлопців, потім про погрози Терьохіну. Тим часом, Ігор Лисов вимагає публічного перерахунку голосів.

За весь час передвиборчої кампанії головний фігурант педофільського скандалу 2009 року Сергій Терьохін не з*являвся в окрузі. За весь цей час він не зробив нічого (за виключенням зовнішньої реклами, звісно), аби виборці за нього проголосували. Вперше Голосієво побачило Терьохіна ввечері 30 жовтня. Терьохін був вщент п*яний.

Після офіційного звернення кандидата від ПР Ігоря Лисова з вимогою про перерахунок голосів (законодавство це передбачає), до інформаційної атаки та тиску на членів ОВК був підключений Арсеній Яценюк. А інформаційні сайти (зокрема, видання Українська правда), публікують неперевірені повідомлення штабу ВО Батьківщина.


Ігор Лисов закликає журналістів перевіряти факти, наведені у повідомленнях штабу опозиції, та особисто пересвідчитись у ході підрахунку у Голосіївському районі. До прозорого перерахунку Лисов також запрошує усіх кандидатів будь-яких політичних сил, громадськість та ЗМІ до контролю перерахунку.