13.11.2012 12:14
За 10 місяців поточного року фізичні особи-підприємці Голосіївського району, які застосовують спрощену систему оподаткування, перерахували до «скарбниці» рекордну суму повідомляє ДПІ у Голосіївському р-ні м. Києва.

Не секрет, що спрощена система оподаткування є безумовним «фаворитом» серед представників малого та середнього бізнесу. Підтвердженням є 6828 фізичних осіб-підприємців Голосіївського району, які обрали цей формат співпраці з податкової.

Зручна та легка форма звітності, фіксована ставка єдиного податку – ідеальні умови для ведення бізнесу. Станом на 1 листопада, першу групу обрало 483 підприємця, другу – 3291, а третю – 3054.

Внески «єдинників» до місцевого бюджету достатньо суттєві. У порівнянні з аналогічним показником минулого року, надходження з цього податку зросли у чотири рази.

Нагадаємо, що з серпня цього року введено додаткову групу фізичних осіб-підприємців платників єдиного податку. П’ята група підійде представникам великого бізнесу, адже дозволяє наймати до 20 працівників, а обсяг доходу також суттєво збільшено - до 20 мільйонів.