03.12.2012 11:45
Знімальна група телестудії «Економічний вісник» поспілкувалась з Оленою Мазуровою про «сірі» гонорари. Про це повідомляє прес-служба ДПІ у Голосіївському р-ні м. Києва

Масштабна рекламна кампанія ДПС України, спрямована на легалізацію заробітної плати, зацікавила репортерів «TVi». Журналісти вирішили дізнатись, яким чином проект реалізується у районних інспекціях.

В особистому інтерв’ю начальник ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС розповіла про комплекс заходів, які вживаються податківцями заради боротьби із фактами утиску прав найманих працівників.

«Ми працюємо у двох напрямах: на упередження та на виявлення. Аби громадяни могли повідомити нас про виплату зарплати у «конвертах», ми створили спеціальну «гарячу лінію». Ми чекаємо дзвінків за номером 360-52-19», - розповіла Олена Мазурова.

Вона додала, що працівники інспекції завжди відкриті для всіх платників. Будь-які скарги приймаються безпосередньо в інспекції. Тож, якщо Ваш роботодавець порушує права громадян на офіційну зарплату, вирушайте до ДПІ по вулиці Жилянська 23.

«Ми регулярно проводимо зустрічі з керівниками підприємств, які нараховують мінімальну зарплату своїм підлеглим. Проводимо роз’яснювальну роботу щодо рівня потреб киян. Наша мета – домогтися, щоб висококваліфіковані кадри отримували гідну зарплату», - додала начальник ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС.