26.03.2013 17:48
Найбільше навантаження з ліквідації наслідків негоди покладено на районні в місті Києві державні адміністрації. Про це заявив депутат від фракції “УДАР” у Київраді Олексій Давиденко, повiдомили iнтернет-виданню Новости Украины - From-UA у прес-службi партії УДАР.

“За результатами прибирання снігу та сміття найгірші ті райони, в яких голови вже звільнені або знають що будуть звільнені. А таких в столиці більшість. В Святошинському, Оболонському, Деснянському та Шевченківському районах ситуація найгірша”, - зазначив Давиденко.

Водночас, за словами депутата, в Голосіївському, Подільському та Солом’янському районах є суттєві проблеми з прибиранням в окремих жеках.

“Фактично, в тих РДА, де заступники претендують на посаду голови, робота кипить цілодобовою. А там, де відомо про повну зміну керівного складу, не виконано і 10% робіт з прибирання. Ось до чого призводить централізація влади в руках однієї людини”, - підкреслив Давиденко.


Депутат нагадав, що з 10 районів 4 голови вже звільнені, “ще 2 на виході, інші 4 чекають на вдалу для Попова підставу - сніг, дощ, повінь”.