Чи позбудеться Клименко закарпатського корупціонера?
12.06.2013 16:35
Наприкінці травня інформаційний простір Закарпаття сколихнула новина: корупціонера призначено на посаду начальника управління внутрішньої безпеки головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Мова йшла про Мирослава Сливку, який за часи свого кар’єрного зростання по службовій драбині в різних силових відомствах Закарпаття (начальник УДСБЕЗ в Закарпатській області, начальник відділу власної безпеки Ужгородської митниці, начальник відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Закарпатській області УВБ ДПС України) не забував про своє особисте збагачення, про що свідчать скандали в процесі приватизаціЇ його сім’єю у м. Ужгород цілого гуртожитку, побори з рядових митників, скарги на його дії рядових громадян, як наслідок підпал автівки вартістю 80 000 євро, що йому належала, повiдомляє Trubyna.org.ua.



Повідомлення, що одним із керівників Управління Міністерста доходів та зборів на Закарпатті та куратором ВБ цієї структури призначено саме Сливку не на жарт стривожила громадськість краю. У ході обговорення багато хто з громадян скептично висловлювався з цього приводу на кшталт «поставили вовка овець пасти», «кинули щуку у воду» і т.д., хтось намагався пояснити це призначення зв’язками Сливки у столиці, а хтось відсутністю у міністра Клименка реальної правдивої інформації стосовно цієї особи.











Чи то завдяки активному обговоренню громадськості, чи діям преси, з метою з’ясування істини, у кінці травня поточного року до міста над Ужем зі стольного града Києва прибула група інспекторів Міністерства доходів та зборів, які зайнялися перевіркою фактів протиправної діяльності перевертня в погонах Сливки. На час перевірки Сливку було відсторонено від виконання своїх службових обов’язків.