03.12.2013 17:30
Я розділяю занепокоєність людей останніми подіями на столичному майдані. Глибоко засуджую дії, що спровокували безпрецедентну реакцію «Беркуту», засуджую будь-яке застосування сили. Сподіваюся, що Генеральна прокуратура, виконуючи доручення Президента України, невідкладно дасть об’єктивну оцінку цим подіям, а винні у порушенні прав громадян будуть притягнуті до відповідальності.

Глибоко переконаний, що євроінтеграційні процеси, будуть незмінним курсом України в майбутньому, передает Sm.gov.ua.

Право людей на свободу зібрань гарантоване Конституцією і ніхто не може знехтувати ним. Закликаю правоохоронців не допустити посягань на законні права і свободи громадян регіону, а мітингувальників – не порушувати громадський спокій, уникати проявів агресії та насильства. Ця політична криза має бути врегульована мирним шляхом. У непростий для України час ми повинні максимально згуртуватися, аби не допустити кровопролиття, зберегти мир і спокій у регіоні та державі.

Тому закликаю громадськість не піддаватися на гасла провокаторів, зберігати спокій, не дати певним силам скористатися напругою задля отримання політичних дивідендів.


Шановні земляки!

Дякую за порозуміння та взаємну повагу один до одного! Ми підтримуємо євроінтеграційний курс Президента України Віктора Януковича. Наша держава обов'язково буде в Європейському Союзі!