05.12.2013 15:09
Лідер руху “Кияни передусім” Віктор Пилипишин закликав представників Євромайдану, виконавчих органів міста, комунальних служб до створення Координаційного комітету, співпраця в рамках якого дозволить вберегтися від нестандартних ситуацій в життєдіяльності міста. Повідомлення розміщено на сторінці Facebook політика.

Метою діяльності комітету є співпраця задля того, щоб комунальні проблеми не підірвали довіру до мирної акції протесту і для забезпечення нормального перебування учасників Євромайдану.

“Необхідно відкинути політичні уподобання та образи - життя міста не поле для політичної конкуренції. До співпраці необхідно залучити фахівців, які добре знають інфраструктуру столиці та її вразливі точки. Таких як колишній мер Олександр Омельченко та члени його команди. Важливо, щоб працювали школи і лікарні, громадський транспорт, в квартирах було тепло, а на вулицях прибрано”, - повідомив він.

“Прошу усіх, кому не байдужа доля країни та Києва, підтримати моє звернення до лідерів Євромайдану та виконавчої влади міста”, - підсумував політик.