15.12.2013 18:05
Провладний кандидат по 94-му виборчому округу Руслан Бадаєв намагається не лише сфальсифікувати вибори на Обухівщині та Васильківщині, але й здійснює спроби за допомогою силовиків зірвати роботу васильківського штабу кандидата в народні депутати Юрія Кармазіна. Про це повідомляє прес-служба Юрія Кармазіна.

«Зараз біля штабу Юрія Кармазіна у Василькові концентрується міліція, пожежники та автомобілі «Швидкої допомоги», - заявляють в прес-службі. – Все це відбувається під приводом того, що сусідній будинок ніби-то замінований».

На думку прес-служби, така підозріла активність силовиків направлена на те, щоб деморалізувати працівників штабу, зірвати паралельний підрахунок голосів та приховати численні факти фальсифікацій, які зафіксовані штабом Кармазіна.

«Такий тиск на кандидата організований регіоналом Русланом Бадаєвим. Адже всі дії по фальсифікації в 94-му окрузі він здійснює при підтримці місцевої адміністрації та правоохоронців, які відмовляються фіксувати факти порушення виборчого законодавства», - говорять в прес-службі Юрія Кармазіна.

Прес-служба закликає негайно припинити подібні силові дії та звернути свою увагу на справжніх порушників закону, які безнаказано творять злочини повсюдно на території Обухівщини та Васильківщини.