15.12.2013 23:01
На виборчій дільниці №711002 округ №194 голова ДВК Дубник Олена Федорівна (суб’єкт подання - кандидат в народні депутати Микола Булатецький, єдиний кандидат в народні депутати від об’єднаної опозиції) сприяла грубим правопорушення виборчого процесу. Так, спостерігачем від кандидата в народні депутати Михайла Поплавського Вікторією Маремухою було виявлено те, що виборці на цій дільниці ставили відмітки в бюлетені кульковими ручками зі зникаючим чорнилом.

На місце виїхала юридична мобільна група, з цього приводу було складено акт про виявлене правопорушення. Зокрема буде подана скарга до ОВК, а також заява про вчинення кримінального злочину до органів МВС.

Виборчий штаб кандидата в народні депутати Михайла Поплавського обурений тим, що опоненти від, так званої, об’єднаної опозиції вдаються до таких грубих правопорушень і намагаються у такий спосіб вплинути на перебіг голосування черкащан за Михайла Поплавського.

Представники виборчого штабу Михайла Поплавського звернулися до всіх спостерігачів із проханням бути пильними, аби не дозволити представникам від об’єднаної опозиції вчиняти злочини на виборчих дільницях округу №194 і перешкоджати законному волевиявленню виборців.