Делегати ВО «Свобода» не їздять у Київ за гроші «Батьківщини»
26.12.2013 12:00
Голова Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Ромащенко спростував інформацію про те, що місцеві делегати, їдучи у Київ, користуються фінансовими потужностями місцевих представництв ВО «Батьківщина». Про це пан Ромащенко розповів у ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA.

«Ця інформація не відповідає дійсності. Члени нашої партії і наші прихильники у зв'язку з тим, що у нас створено «Комітет опору», координують всі наші дії і намагаються один одному допомагати. Наприклад, вчора їхала наша «свободівська» машина, і ми брали з собою « ударівців», тому що у нас були вільні місця. Враховуючи те, що у «Батьківщини» та УДАРу фінансові можливості більші, ми, в свою чергу, намагаємося користуватися і їх допомогою. Але разом з тим, коли наші люди туди (в Київ – Ред.) приїжджають, то вони обов'язково реєструються тільки в «Свободі», те ж саме стосується і наших партнерів. Інша справа, що є різні громадські організації, які підлаштовуються під цю марку: вони привозять туристів, ще когось, тобто тих людей, які потім не реєструються в наших організаціях. Наші люди реєструються тільки в нашій організації. Крім того, вони виконують ті завдання, які ставляться перед ними, тобто все організовано», - пояснив голова ВО «Свобода» у Кіровоградській області.

Нагадаємо, що нещодавно інтернет-видання Новини України – From-UA отримало інформацію з конфіденційного джерела, про те, що «за інформацією активістів Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода», керівництво центрального штабу партіі рекомендувало очільникам регіональних парт центрів організувати виїзд своїх делегатів в місто Київ, використовуючи фінансові можливості місцевих представництв ВО «Батьківщина».



У зв’язку зі вказаним, представники ВО «Свобода», що від’їжджають у місто Київ на властному автотранспорті, записуються у списки ВО «Батьківщина», після прибуття в столицю отримують фінансову компенсацію за проїзд та переходять у палатки ВО «Свобода».