У полтавському «Штабі національного спротиву» не було ніяких крадіжок - пресс-служба «Свободи»
26.12.2013 14:57
До редакції інтернет-видання Новини України – From-UA надійшла інформація про те, що «представники Полтавської обласної організації ВО «Свобода» звинуватили коменданта обласного «Штабу національного спротиву» О.Масюка (прихильник УДАРу, у минулому осуджений за крадіжку) у присвоєнні громадських грошей та теплого одягу, які були пожертвувані жителями м. Полтави для учасників протестних заходів у м.Києві. У зв’язку з цим, функціонери обласної організації ВО «Свобода» вимагають відсторонення О.Масюка від будь-якої суспільно-політичної діяльності».

Джерело також наголошує, що «у свою чергу, представники ВО «Батьківщина» та УДАРу категорично заперечують ініціативу «свободівців», аргументуючи свою позицію відсутністю альтернативної кандидатури».

Кореспонденти інтернет-видання Новини України – From-UA звернулися до відділення ВО «Свобода» у Полтавській області з проханням підтвердити або спростувати таку інформацію. Але у прес-службі журналістам повідомили, що про інцидент з О.Масюком полтавські «свободівці» чують вперше.


«У штабі (народного спротиву – Ред.) в Полтаві про ці факти нічого невідомо, ми вперше про це чуємо. Але я знайшла цю новину, вона з`явилася ще 18 грудня. Я вам чесно кажу, що в штабі опору ніхто нічого не чув про розкрадання» - пояснила представниця ВО «Свободи» у Полтавській області Олександра Сиротенко.