"Київміськбуд"працює у штатному режимі, усі зобов’язання перед населенням будуть виконані –І.Кушнір
29.04.2014 17:46
ХК"Київміськбуд" працює у штатному режимі, усі зобов’язання перед населеннямбудуть виконані в строк. Про це заявив Голова правління – президент Холдингу Ігор Кушнір.

І. Кушнір наголосив натому, що попри усілякі перешкоджання компанія працює у штатному режимі.

«Я не допущу, щоб швидкі на руку ділки «Київміськбуд» перетворили на нову «Еліта-Центр». Ми два роки відновлювали все, що встигла була вивести з активів компанії «молода команда Черновецького». І тепер, коли вдалось повернути майже всі підприємства, коли холдинг нарешті запрацював на повну потужність, знаходяться «великі будівельники», які знаю краще за професіоналів, як будувати. Не вийде!

Мітинг відбувся і ми дякуємо усім, хто знайшов час і сили прийти на нього і висловити свою думку за незаангажовану та аполітичну роботу компанії. Це має стати показовим прикладом для будь-якої влади, і вона має розуміти, що у разі втручання у роботу Холдингу, її працівники відстоюватимуть свої права.

Я хочу наголосити на тому, що найголовніше для нас це те, що ми будуємо для людей, найпершим нашим пріоритетом у будь-який час є кияни. Відповідально заявляю, що ми не підведемо та виконаємо усі наші зобов’язання якісно та в строк. Люди, які вкладають у наше будівництво прекраснознають, що "Київміськбуд" - це надійність, якість, довговічність. І, в першу чергу, турбота про інвесторів, яких ми поважаємо і цінуємо. Я щиро вдячний їм за підтримку та розуміння, вкотре підкреслюю – ми не підведемо!", - підкреслив І.Кушнір.