«Я хочу, щоб в Україні був мир» - М. Поплавський
03.09.2014 13:05

Народний депутат Михайло Поплавський зізнався, що мріє про мир в Україні та, щоб бути українцем стало модно, стильно і престижно!

«Коли я вдягаю вишиванку (не на свято, а на кожен день) і бачу погляди зустрічних – радісно-здивовані, веселі, схвальні – то я відчуваю себе гордим українцем» - сказав Поплавський.

Звісно, як зазначив народний депутат, одягаючи вишиванки ми нагадуємо про унікальність нації. Демонструємо любов та повагу до своєї країни.

«Треба любити свою землю. Батьківщина – це історія, культура, мова, нація. Хочеться, щоб люди частіше звертались до свого коріння. Доводили, що українське – це модно», - зазначив нардеп.

Поплавський підкреслив, що українські мотиви, українські тенденції в тяжкі часи для країни стають все більш популярними серед молоді. Вони своє майбутнє пов’язують з незалежною Україною.

"Сучасна молодь – це якісно і принципово нове покоління з українсько - європейськими цінностями. Вони становлять єдину націю. Коли говорять про те, чи відбувається у нас формування єдиної політичної нації, можна говорити – так! На рівні нашої молоді, наших дітей, яких мало ділить історичне минуле, скажімо. Вони набагато прогресивніші за сучасних політиків і є фундаментом української нації ", - підкреслив нардеп.

На кінець Поплавський наголосив: «Сьогодні кожен з нас мріє про повернення миру в Україну. Наша країна зараз перебуває у стані війни. Українські солдати ... віддають свої життя захищаючи незалежність України. Головне щоб наше небо було мирним» - резюмував Поплавський.