«Батьківщинівці» зливають Тимошенко
12.09.2014 14:26

Як стало відомо від делегатів з’їзду ВО "Батьківщина", який заплановано провести цієї неділі, 14 вересня, наразі активістам партії пропонують усунути від керівництва партії Юлію Тимошенко. Згідно інформації, якою поділився один з працівників секретаріату партії, після виходу з лав партії Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова, Юлія Тимошенко, ще більш наблизила до себе Єгора Соболєва, і хоче запропонувати делегатам прийняти рішення про одночасне проведення з виборами, референдуму, щодо вступу України до НАТО.

Зрозуміло, що наразі, вірних партійців у рядах "Батьківщини" залишається все менше, як і шансів показати на виборах більш-менш гідний результат. Усвідомлюючи, потребу виборців у нових обличчях, європейській інтеграції і зважаючи, на нищівну поразку Юлії Володимирівни на президентських виборах, деякі партійці хочуть зробити ставку на молодого та перспективного лідера Європейської партії України Миколу Катеринчука. За чутками, саме Катеринчука хочуть зробити №1 у виборчому списку ВО "Батьківщина", і ведуться кулуарні домовленості про поступове відсторонення від керівництва партії Юлії Тимошенко.

Зважаючи, що Катеринчук є головою Європейської партії України, скоріш за все після виборів батьківщинівці масово перейдуть до цієї політичної сили. А ВО "Батьківщина" та БЮТ, підуть із вітчизняної політичної арени.