Кіровоградська облрада підтримала рішення Порошенка про призначення губернатором Кузьменка
19.09.2014 14:30

Депутати Кіровоградської облради підтримали рішення Президента України Петра Порошенка про призначення головою облдержадміністрації Сергія Кузьменка на своєму засіданні сьогодні, 19 вересня.

Питання про висловлення недовіри Кузьменку змусили внести до порядку денного кілька десятків людей у камуфляжі, які прийшли на сесію. Вони представляються громадою Кіровоградщини, пишуть vlasti.net.

За висловлення недовіри проголосувало 25 депутатів із 57 присутніх на сесії.

Тим часом депутат обласної ради від «Фронту змін» Ірина Малик заявила, що на сесійному засіданні присутні наркомани, п’яні та обкурені люди.

– Тут п’яні й обкурені люди за спинами стоять, наркомани. Де міліція?! – сказала вона.

У зв’язку з цим, Ірина Малик («Фронт змін»), а також ще четверо депутатів облради – Володимир Зубаха (Народна партія), Всеволод Мошнягул (КПУ), Володимир Арсірій (ПР) та Костянтин Яриніч («Фронт змін») заявили про намір скласти з себе мандати.

– Мені соромно бути у цьому залі і слухати погрози ззаду на свою адресу. Я готовий подати заяву про складання повноважень, – сказав Яриніч.

На даний час люди у камуфляжі заблокували двері сесійної зали і нікого не випускають.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко своїм указом призначив Сергія Кузьменка головою Кіровоградської обласної державної адміністрації 16 вересня.