PepsiCo: 99,9% соков «Сандора» для украинского рынка производятся в Николаеве
15.10.2014 13:11

В адрес интернет-издания "Новости Украины - From-UA" поступило сообщение компании PepsiCo владельца торговой марки "Сандора" в связи с появившейся в интернет-пространстве информацией о российском происхождении некоторых соков этой торговой марки, приводим его полностью, на языке оригинала:

"На сьогодні 99,9% соків «Сандора» для українського ринку виробляється в Миколаєві, де знаходиться 2 виробничі комплекси компанії, які випускають такі лінійки соків як «Сандора», «Сандора. Сік до сніданку», «Сандора. Овочевий коктейль», Sandora Exclusive. Лінія соків  «Сандора» у скляній пляшці з’явилась на українському ринку на запити наших партнерів каналу HoReCa додатково до наявного портфелю продуктів, не заміщаючи жодну позицію, та не вплинула і не впливає на об’єми та потужності виробництва у Миколаєві. Наразі в Україні на наших заводах немає власного обладнання для випуску скляної упаковки, тому ми активно шукаємо українських партнерів, потужності яких би дозволили розливати сік «Сандора» у скляні пляшки в Україні.

При оформленні етикетки та написанні штрих-коду нами виконані всі правила та вимоги законодавства. Оскільки ТОВ «Сандора» являється резидентом України, штрих-коди на всю продукцію даної торгової марки ставляться українські. Так, згідно із міжнародними правилами сертифікацій штрих-код надається компанії-власнику бренда, при цьому компанія може виробляти свою продукцію на будь-яких підприємствах у різних країнах світу. 

Ми хочемо зауважити, що PepsiCo в Україні – це один із найбільших інвесторів FMCG-ринку країни. Навіть у цей непростий час компанія продовжує працювати у звичайному режимі та робить свій внесок в економіку України. Наразі ми  реалізовуємо інвестиційний проект із запуску нової виробничої лінії із створенням нових робочих місць для українців.

Компанія PepsiCo – це міжнародна компанія із штаб-квартирою у Нью-Йорку (США), один зі світових лідерів із виробництва продуктів харчування та напоїв, що працює у 200 країнах світу. Наші виробництва розташовані у багатьох країнах у всіх куточках світу. Лише в Україні працює 4 заводи з виробництва продуктів харчування та напоїв, які входять до групи PepsiCo. Наша компанія забезпечує робочими місцями близько 5000 українців, надаючи їм конкурентоспроможну зарплатню та соціальний пакет. Крім того, згідно із принципами та політикою компанії у кожній країні, де є наші виробництва, ми максимально використовуємо місцеву сировину для виготовлення продуктів, підтримуючи цим наших вітчизняних партнерів – постачальників різних матеріалів та послуг, що дає свій внесок у розвиток національної економіки.  Усі податки, які надходять від діяльності PepsiCo в Україні, виплачуються до державного бюджету України. Компанія є одним із найбільших національних платників податків".