Олексій Вороненко заявляє, що Юрій Македон возив «тітушок» на Майдан
17.10.2014 16:59

Політолог Олексій Вороненко продовжує викривати таємниці своїх конкурентів по 16-му виборчому округу.

У своїй статті на спеціальній сторінці «Виборчі факти 16-го округу» у Фейсбук, Вороненко заявив, що самовисуванець Юрій Македон  обманює виборців, пов’язуючи себе із революцією на Майдані. За словами Вороненко, Македон приїздив взимку до Києва спеціально для того, щоб сфотографуватися на фоні барикад для власного піару. В той же час, за інформацією Вороненка, на своїй батьківщині – у місті Могилів-Подільському – колишній працівник СБУ Македон формував загони так званих «тітушок» і автобусами відправляв їх на Антимайдан до Києва. Олексій Вороненко також підіймає питання партійної приналежності Юрія Македона. Політолог зазначає, що на вибори Македон іде як само висуванець, у минулих виборах брав участь під прапорами БЮТу, а на сайті Вінницької обласної ради зазначається, що Македон – член Вінницької обласної організації «Фронту змін» Арсенія Яценюка.

За словами Олексія Вороненко, лукавить Юрій Македон і про свою близькість до народу та скромне життя. В його декларації зазначені мінімальні прибутки, але це не заважає йому носити дорогі костюми та пересуватися на новому чорному Лексусі із охороною, вартістю в 100 тисяч доларів. Також, за словами Вороненка, у  січні, в розпал революції, Македон відпочивав на курорті Шрі-Ланки у п`яти зірковому готелі Dambulla.

Крім того, політолог заявив, що Юрій Македон ухилився від призову в зону АТО, прикрившись посвідченням депутата облради. Олексій Вороненко також припускає - цілком імовірно, що Юрій Македон є технічним кандидатом, який працює на Оксану Калетник.