Вибори відбулися без жодних порушень - голова ОВК №102
27.10.2014 18:38

Під час голосування та підрахунку голосів в межах одномандатного виборчого округу №102, що на Кіровоградщині, порушень не зафіксовано. Про це заявив голова Окружної виборчої комісії Борислав Грідасов.

«Вибори відбулися чесно та прозоро. Це – факт. На даний час мені, як голові ОВК не відомо про жодне грубе порушення, по якому було б складено відповідні акти», - наголосив голова Окружної виборчої комісії Борислав Грідасов, пише Голос.UA.

Він також запевнив, що в якості офіційних спостерігачів не було зареєстровано представників від Комітету виборців України.

«Від такої організації спостерігачів за виборами в межах округу №102 зареєстровано не було. Стосовно того, що сьогодні в Інтернеті розповсюджується інформація про те, що ця громадська організація звертатиметься до ЦВК з рекомендаціями визначити вибори в нашому окрузі такими, що не відбулися, можу сказати лише те, що я відверто здивований», - каже Грідасов.

За словами голови ОВК, наявних приводів для подібних звернень до ЦВК не існує. 

Гридасов повідомив також про те, що члени ОВК продовжують працювати в штатному режимі. Жодних офіційних заяв про порушення, або фактів спроб фальсифікувати результати голосування не надійшло від жодного спостерігача. В тому числі – й міжнародних.

«Оскаржити результати голосування неможливо, хоча, вірогідно, що хтось з кандидатів спробує щось зробити в цьому напрямку. Але, зі свого боку, я з повною відповідальністю можу заявити про те, що грубих порушень не було», - резюмував голова ОВК №102.