Коллектив дворца «Украина» не имеет ничего против своего гендиректора?
03.12.2014 10:33

На сайте национального дворца искусств «Украина» было размещено объявление, в котором администрация предприятия опровергает ранее распространенное многими интернет-изданиями обращение якобы коллектива дворца культуры, в котором критиковалась деятельность гендиректора  Р.Недзельского. Приводим его полностью на языке оригинала:

Колектив працівників Державного підприємства «Національний палац мистецтв «Україна» глибоко обурений фальшивим відкритим листом, написаним та розповсюдженим у листопаді 2014 року нібито від імені колективу, і заявляє: жодних листів чи звернень з приводу діяльності підприємства та його генерального директора Р. Недзельського працівники ДП «НПМ «Україна» не ініціювали, не підписували і нікуди не надсилали.

Колектив звертається до представників громадськості, ЗМІ та колишнього керівництва ДП «НПМ «Україна» з проханням не розповсюджувати неправдиву інформацію, не принижувати публікацією та обговоренням анонімок працівників підприємства і не створювати довкола Національного палацу мистецтв «Україна» нездоровий ажіотаж, а до органів державної влади – з проханням не реагувати на подібні анонімні звернення.

Дякуємо за розуміння!