Тетяна Чорновол – Найєму та Лещенку: Нічого спільного між нами більше не буде!
24.12.2014 11:26

Депутатка від "Народного фронту" обурена тим, що екс-журналісти "Української правди" не дали свої голоси за розширення повноважень РНБО.

У таких діях Найєма та Лещенка керівниця Антикорупційного бюро (до речі, все ще чинна) вбачає бажання своїх колег-депутатів попіаритись та вдатись до популізму, пише ВідеоТека.

Дивіться коментар Тетяни Чорновол з парламентських кулуарів.

Тетяна Чорновол сьогодні вийшла із сесійної зали із слізьми на очах. Депутатка від "Народного фронту" сприйняла як особисту поразку провал голосування за зміни до Закону "Про РНБО". Якби зміни були проголосовані позитивно, повноваження цього органу були б суттєво розширені. Особливе обурення у пані Чорновол викликало те, що за зміни до закону не голосували екс-журналісти "Української правди" Сергій Лещенко та Мустафа Найєм. "Мені дуже соромно, що у свій час я працювала з певною командою "Української правди", яка зараз не проголосувала за цей закон. Багато хто не проголосував, але вони зокрема. Вони взагалі були проти збільшення повноважень РНБО. Типу це недемократично. Хоча всі прописані там повноваження були у рамках Конституції... Я вже їм сказала, що наші шляхи розійшлися, це остання крапля. Нічого спільного між нами більше не буде",- заявила Тетяна Чорновол.