Екс-айдарівець Мельничук повідомив про зв’язки Берези з Льовочкіним
20.10.2015 14:36

Кампанію Борислава Берези фінансує екс глава адміністрації президента Януковича Сергій Льовочкін, а партії «УКРОП» та «Рух за реформи» планують скуповувати голоси в столиці, про це заявив народний депутат України, екс-командир батальйону «АЙДАР» Сергій Мельничук у своєму інтерв’ю виданню «Коментарі».

«Сьогодні на виборах є декілька партій, які будуть скуповувати голоси та фальсифікувати результати виборів. Це «Укроп», який нещодавно за гроші олігархів засіював гречкою Чернігів, та «Рух за Реформи», який фінансується з Росії та витрачає десятки мільйонів доларів на кампанію та готовий витратити стільки ж аби купити перемогу», - заявив Сергій Мельничук

Також, за словами екс-командира батальйону «АЙДАР», кандидат в мери Києва – Борислав Береза має подвійне громадянство та зазначив, що його кампанію начебто фінансує екс-глава адміністрації президента Януковича Сергій Льовочкін.

«Крім того у мене є документи, які підтверджують, що у Берези є друге прізвище – Бляхер та другий паспорт – ізраільский. Сам Береза ще на початку кампанії припускається свідомих зловживань – із виборчою документацією, тепер має кримінальну справу. Ні для кого не секрет, що його мерську кампанію фінансує Льовочкін», - зазначив Сергій Мельничук.